Obrázky

Obrázky

Anotace: Inspirovan statusem na facebooku dvou ostravských celebrit a dlouholetých přítelkyň Vladivojny La Chia a Jitky Stauder...

Sbírka: Květy a trny I.

Obrázky.
Obrázky od krásky.
Malované dlaní.
Bezduché
Prázdné.
Obrázky.
Obrázky od krásky,
když zahání spaní.
Ve tmě a bez světla
skrze prsty
barva se jí propletla.
Pomocí tempery
kreslí si příšery.
Bez světla,
snad aby v spánek neklesla.
Dlaní.
Pak úpravy štětcem.
Je lepší být malířem,
či lepší je být vědcem?
Podivné to
hraní…
v svitu
z pouliční záře.
Ty malované tváře,
vlasy plavé,
vlasy vraní.
Spleti v pleti
barvy popelavé.
Než přemůže ji spaní
a barvy utře do polštáře.
Autor Mathiesz, 14.11.2012
Přečteno 665x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí