Více pohřbena

Více pohřbena

jdi

pryč

z mého

černého

těla

 

Usedl jsi mi na hrudi

jako

shnilý

takhle se cítí

když mění se

ve vampýra.

 

Na hrudi kotva,

a světlo mě pálí,

proměna se nepovedla

a já mrtvým nerozumím,

nejsem a nebyla jsem

ale

budu

jednou mezi ně patřit.

 

Mrtvý na mě mluví,

neví, že jsem

ale nechci

měla bych.

 

Vítr co lechtá tě na tváři,

je můj dech,

křik z bílé kostry,

nahání ti husí kuži.

 

A já promlouvám s červy,

tančím ze záhrobí,

můj je,

pod tou mrtvou vrbou,

uhnila když mě pod ni zakopali.

 

Mráz ti jezdí po zádech,

jako mé šarlatové drápy,

tančící po víku,

mahagonové rakve.

 

 

 

Autor Kirsten, 17.12.2012
Přečteno 447x
Tipy 8
Poslední tipující: Emka, kudlankaW, Petbab, Joe Vai, poetka, Rozervanec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zdravice blonden.
Jde o šálek silné kávy...
Kristián

18.12.2012 20:32:01 | kudlankaW

Kristiáne...
silná káva probudí snad i mrtvé!
Mě tedy určitě.

Kris,)

18.12.2012 21:27:06 | Kirsten

moc dobré...

17.12.2012 20:51:42 | Joe Vai

Děkuji Joe

18.12.2012 20:16:49 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí