Slaboch-2

Slaboch-2

Anotace: druhý díl Můr z polštářů

že jsem slaboch,
do postýlky umím čůrat
Jednou se mi narodí syn
silnější než můj pláč
opravdovější než představy

Černá paní nebudeš
právo mít jej rdousit
Nevěřím, celý život pokoušíš
jak jej získat pro sebe
Umím ochránit narozené
ramínka, ruce, nohy,
V hlavě vsazené
modrohnědé hvězdičky

Nic co jste neviděli,
srdce krvácí pro mne
duši trhám, vzlykám,
víka od rakví neotevřeš
Zůstaň cenou, dlaním,
sepnuté zpívají
nevrací odpověďi
stejně vlhké jako...
Autor Rošťák, 06.02.2013
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí