Láska je odpad v prosbě-3

Láska je odpad v prosbě-3

Anotace: třetí díl ze sbírky-Můry z polštářů

jazyk ztopořený,
zpoloviny svobodný
zarytě slintá do polštáře
amnesii znamením rtů,
neboť takto tě mohu milovat: " Víš ?"
Když použiji nůž, místo polibků
na otcovu hruď snáším kletbu,
láska je odpad v prosbě

Matka dýchá tak těžce
spravedlivě dělí své děti.
Bratr je velmi krásný
má stříbrné vlasy.
Setra voní přitažlivostí
pro všechny své otce.
Zrůdy rostou bez potřeb
lyriky konejší svědomí.
Pes smrdí od varlat
ze společné mísy žereme
zbytky, věnované tebou

Do plyše schovávám ostří čepele
kůže z mrtvých snů, živého dítěte
matrací proudí, rozbitým džbánem,
zkroucený dnešním večerem
stejným zdám se být
vzrušený tebou má Paní...
Autor Rošťák, 16.02.2013
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí