Biele

Biele

V bezvetrí biele ticho tuhne
mrazivý vzduch sa ani nehne
tvárou v tvár smrti pohľad uhne
k námraze na jej lebke, krehne

obom nám postoj vyzývavý
omrzlín fľaky skrývam pred ňou
na koncoch údov tela, hlavy
ona s noblesou prvotriednou

svoju zbraň obrastenú ľadom
za chrbtom schováva, čo beztak
skláti sa nadol, ja tým pádom
zdvorilo zdvíham ju nevdojak

ľahšiu ako pred chvíľkou bola
o náľadie, triešť pod nohami
puká.. prečo tíš dookola
hýri Tvojimi podobami?
Autor Petbab, 14.04.2013
Přečteno 372x
Tipy 2
Poslední tipující: Mia, Bakchus
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rússkaja bělája tišiná po německy? Die weisse stumme Stille?

14.04.2013 15:42:23 | Petbab

Docela mne s maliskou tou slovenštinou deptáte!Nic proti ní nemám,ale musím pátrat v paměti,co jaký výraz znamená!!Já raději němčinu!

14.04.2013 15:35:19 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí