Má noční můra

Má noční můra

Anotace: někdy se mi zdají vážně divné věci...

Pavouk vylézající z kočičí tlamy,
skáče vzhůru na lustr
a z té tlamy,
táhne se vlákno
započaté pavučiny.

Pak kočka zvrátí všechny šperky,
které snad omylem sežrala.
Dokonce náramek je cítit na omak,
přes její kožíšek na bříšku.

Obří pavouk leze k obrazu
a hlídá si své dva kokony,
dva hladké černé míčky,
strach jímá mě, kolik z toho bude pavouků.

Poprosím pana kocoura,
nyní v těle muže,
ať se zbaví té hrůzy.

Bezradná chvíle strachu
konečně pomine,
kocour, již v těle šelmy,
skočí mi na hruď,
klepne na mě packou a
říká, zda jsem spokojená.

Kocour v ponožkách z pavučin,
s přilepenými kokony na hřbetu,
vynáší je ven.
Konečně můžu v klidu spát.

Jenže, co se stalo s pavoukem?
Autor elevan, 12.05.2013
Přečteno 491x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně divný sen, ale sny takové bývají.

12.05.2013 11:59:34 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí