Saiman

Saiman

Zástupy ze hřbitova odcházejí,

navštívit své blízké jdou.

Za rok je potom znova spatřit smějí,

na rozcestí každý jde cestou svou.

 

Živí strachem vykřikují,

když mrtvé vidí.

Jen tuto noc můžou být viděni,

ale jen málokdo to ví.

 

Dnes je svátek Saimanu.

Jen jednou za rok tu je

a mrtvým vstupu dovoluje,

tak náležitě je přivítej tu.

 

Noc končí,

Saiman za rok příjde zas.

Mrtví oodcházejí,

už pryč je jejich čas.

Autor aley, 19.05.2013
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí