Ty...

Ty...

Anotace: Básnička o tajemné slečně...

Ty...
S rozdráždila mojí mysl
Co jseš sakra zač?
S tebou jít nakonec
Co po mě sakra chceš?

Tajemná jak černej les
Ví a přece hned nepoví
tam jak hořel kostel
Chce a nemůže zatim

Sakra co mě k ní vede?
Jít s ní a přece od ní
Smylsný pohled její?
Ne ne vše jen blud

Provokuje na kříže
Rozdráždila pána
Rozryla morálku
Nedočká se???
Autor wWoll, 23.05.2013
Přečteno 486x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí