Miss Pole

Miss Pole

Tohle již není žádná legrace
konrotační Země pól prohrábl
u osy stín Miss Pole, sakra práce
slov přesně sto, odtančí, svůj drabble

věnuje mi s tím, ať se vyklidím
odsud co nejdále, nejlíp k točně
jižní, do noci temné, seřídím
své ufo zmrzlé, pól meziročně

přepóluje se, odpádím k jihu
nashle, disk vzlétá, ať žije změna
ví, kdo bude tam dříve, v předstihu
k ose jde Ona.. co to znamená?
Autor Petbab, 08.06.2013
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí