Divně mrtvej pes

Divně mrtvej pes

Divně mrtvej pes
vběh mi do dvora
ze samýho pekla.

Já sem sotva hles,
když ta potvora
vedle mě si klekla
a začla kecat o bohu
a takový ty věci...
že život není fér.

Úplně říct nemohu,
že ty jeho kecy,
nebyly chytrý. Ber
to tak, že mi řek
o počátku světa.

A jak vesele hnil,
občas vydal skřek.

Při posledních větách
sem se podivil.
páč mu z ničeho nic
upadla čelist.

A tak mi neřek víc,
než že to stejně všechno směřuje do kytek...

Autor Megan, 22.06.2013
Přečteno 411x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí