Neklid

Neklid

Sedím pod pergolou sám,
dvě svíce pívo a starý papíru cár.
V krbu oheň plápolá,
má dýmka už kouřem nevolá.
Blikot ohně a svíce,
připomíná mi ďáblovy ruce.
Pivo teplá či co,
objevuji čiré nealko.
V temných koutech šustění čísi,
doufám, že někdo žerty tropí si.
Všude ticho a chlad,
ani oheň nepomáhá ho zahnat.
Sevřený žaludek a srdce v kleštích,
mám pocit, že pán zla pro mě si jde po svých.
Zem se chvěje,
má ruka loučí se směle.
"Vítej, jsem již připraven,
jen tento cár zde zanechej."
Autor Stín, 23.06.2013
Přečteno 476x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty ruce.. o:-)

23.06.2013 21:03:25 | Tanecnice

heh, pardon :)

23.06.2013 21:31:51 | Stín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí