V bahnu zapomnění

V bahnu zapomnění

Anotace: Horrorová paralela o pomyslném stéblu nad bažinou.

V bahnu vnitřních pocitů
labyrintem bloudím
samá slepá ulička
pochybnost se loudí.

Labyrint se proměňuje
ve spirálu zmaru
sahá někam na dno
kam - to nemám páru.

Pára stoupá z bažiny
po stéble se drápu
jenže stonek neudrží
mou masitou hnátu.

Kostlivej hnát tahá zvon
nad krajinou svítá
kolem hlavy hejno much
jak nad lejnem lítá.

Je to všechno v prdeli
vlastně mám i po ní
celym tělem červy lezou
v bahnu zapomnění.
Autor ZENITZERO666, 13.07.2013
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí