Potom

Potom

Plíží se příšera stíny noci
Ten, koho kousne, je bez pomoci
Hledá tě, hledá tě
Líbá tě
Dusíš se polibky Smrti
Objetí tě drtí a škrtí
Táhne tě, táhne tě
Propast čeká
Peřinka na spaní je tak měkká
A heboučká peřinka tě leká
Jak peříčko cítíš se, když letíš tmou
Stíny minulosti za tebou jdou
Už víš, co je věčnost, co chytla tě
Má tě
Táhne tě za sebou, neptá se
Zná tě
Bráníš se, nebraň se, nemá to cenu
Teď zakusíš tu věčnou změnu
Krčíš se, krčíš se
Ale ona tě najde
Chuť strachu nikdy nezajde
Konec je blizoučko
Cítíš to, víš
Klesáš, padáš, níž a níž
Tma, všude kolem tebe
Krémově hustá, však studí
Chlad temnoty tě budí
Ty chceš spát, jít dál
Však jako by se ti někdo smál
A potom nic
Autor Netity, 14.09.2013
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí