Na kraji města

Na kraji města

Anotace: Na kraji města se občas dějí věci....

Na kraji města kde hvězdy září
spadla mi k nohám jedna z nich
Pak nebe se setmělo, hvězdy zhasly
a já věděl ze to byla jedna z posledních

Spadla mi pod nohy, trochu se třásla
asi se bála abych jí nezašláp
Vstávej krásko zářivá, neboj se mě -
kdybych ti ublížil byl bych špatnej chlap

Z pod víček najednou hvězdě stekla
kapička slzy. Jako měsíc se leskla
Třpytivá jako diamant, jak by byla ze skla -
stejně jak víla, hvězda byla hezká.

A pak se slunce z poza hor
vyhouplo těsně nad mraky
Nastal den, pryč byla noc
hvězda, slzy a víla taky...
Autor ChašmodskýNew, 23.09.2013
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis, danaska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak se mi tam ta chvála dostala dvakrát. Tak do třetice - vítám na literu a těším se na další něžné básně.

23.09.2013 18:31:15 | danaska

Hezká básnička.

23.09.2013 18:29:20 | danaska

Hezká básnička.

23.09.2013 18:29:20 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí