Růže v parku mrtvých

Růže v parku mrtvých

V zahradě mrtvých vykvetla
přes noc rudá řůže
Na stonku má trny z nehtů
a květy z lidské kůže

Z chladné hlíny v půli noci
vprostřed parku plném hrobů
její krása ohlásila
zcela novou, temnou dobu

Mrtvi, zetlelí a znovu živí
osedlali víka svojich rovů
Přivoněli k vzkvetelé růži
jež přivedla je k žití znovu

A tak nám naši milý
u dveří zas zvoní
a je jedno jestli chcípli
dávno nebo v loni

Jenže lidí je tu náhle
víc než tu může zůstat -
tak si my místo nich
půjdem v rakvi ustlat...
Autor ChašmodskýNew, 24.09.2013
Přečteno 511x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

první dvě sloky jsou úplně úžasný, ale pak to, aspoň podle mě, začlo nějak skřípat, proto jsem nedala ST, jinak ale moc pěkná báseň ;)

24.09.2013 09:36:06 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí