Le col de Tihuta

Le col de Tihuta

J´ai traversé a pied
le col de Tihuta seul
au milieu de la nuit
possibles maux de tete
j´ai laissé fuir avec elle
rapidement, mais trop vite

insensé sans crainte
le chevalier acéphale
a rencontré quelqu´un
- le souverain local, tete
haute et d´un visage peut pale
comme un fantôme d´un écran

soudainement j´ai vu
qu´il a commencé a courir
loin de moi la foret
l´escapade pas prévu
a accompagné un fou rire
meme de lui - sans la tete

překlad z francouzštiny:

Procházel jsem pěšky
Tihuckým průsmykem osamocen
uprostřed noci
možné bolesti hlavy
nechal jsem zmizet i s ní
poněkud rychle

pak již pošetile neohrožený
rytíř bezhlavý
potkal někoho
- místního vládce
tuze vysokého, s pobledlým obličejem
podobného fantomu z obrazu

najednou jej bylo vidět
utíkat ode mne
pryč do lesů
nečekaný bezhlavý únik
doprovázel šílený smích
sama bezhlavého
Autor Petbab, 02.10.2013
Přečteno 831x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Pane jo!...

02.10.2013 13:53:18 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí