Horská dráha

Horská dráha

sny
mi tříští
lebku
v hangáru
pro ztroskotance
tíha myšlenek
chci jít dál
ale zůstávám
spoutaná
v podvečer
na pouti
kde si každý
může vystřelit
růži
z mého těla
se špinavým
ostnatým
drátem
místo trní
který se zarývá
do alabastrové kůže
a špiní ji rzí
od svítání
do úsvitu
pohled
na horskou dráhu
s hořícím sluncem
za ním
& zvuky džungle
voskových figurín
či lidí (?)
v ruce svícen
a zapalovač
padající na lajnu
vylitou benzínem
chci jít dál
nemůžu stát
pořád
na jednom místě
hluboce unavená

pohled na horskou dráhu
s hořícím sluncem

ve vzduchu je cítit
spálené maso
!
Autor bloumej očima, 06.10.2013
Přečteno 518x
Tipy 7
Poslední tipující: jondys, kamínek, VEDz RVAHEs, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Míto určení je sice neobvyklé, děj je kolosální. Díky. Konec konců proč ne, horská dráha. Mě se to vlastně moc "líbí". Je otřesné, jak to jde z duše.

24.10.2013 11:26:11 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí