No panic

No panic

Gotické příšeří
u Piatra Fantanele
kdo stín nevyvěří
nemá jej, nedomněle

skutečně, vrhá-li
měsíc za mnou šmouhu dál
lidský znak trvalý
tuchu místní feudál

dostane, z něj křupá
tlak mu mezi zubama
pohledem jak lupa
najde, oč jde.. kulpa má

co naplat, nebát se
svůj stín ztratit, nalézt dík
ve svém každém vlase
cítím tep.. need no panic
Autor Petbab, 13.10.2013
Přečteno 376x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí