Snad jen sen?

Snad jen sen?

Probudím se do tmy
tím skončí moje sny
chtěl bych znovu usnout
a být tím, kým jsem byl.

 

Než otevřel jsem oči
někdo do místnosti vkročil
a pak zmizel dříve
než jsem stihl uzřít jeho počin.

 

Náhle se hlasitý smích
po pokoji nesl
a přede mnou padá k zemi
pán domu Robert Brekl.

 

Já dřímal nůž potřísněný krví
a nevěděl jsem kdo
je odpovědný za tento hrůzný zločin.

 

A když v tom vzpomínám si na sen
kdy byl jsem v něm... sériovým vrahem.

Autor William Christo, 29.10.2013
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí