Nemrtvý

Nemrtvý

NEMRTVÝ

Oči mdlé – shrbená postava,
tuto noc nemrtvý povstává.

Pahýly na místo rukou – vylézá z hrobu,
je to snad zázrak? - modlil se k bohu?

Mezi živými pohybuje se hladce,
noc ďáblem požehnaná – krev chutná sladce.

Lidé ve svém stádu – bolestně slepí a hluší,
on protkán zlem – ďábel propůjčil mu duši.

Pomsta jeho vládcem – darem smrt nese,
vždyť čisté svědomí lidé mají – nebojí se přece.

Čisté či černé? – temnější než pekelné hlubiny,
bez výčitek dokáží ubližovat celé hodiny.

Choré lidské mozky,
zbytečné žijící trosky.

Trhej jejich těla – duše v očistci věčnost smí se kát,
až dokončíš své poslání, ulož se zpět – jdi klidně spát
Autor Samanta, 02.11.2013
Přečteno 483x
Tipy 2
Poslední tipující: E., Monversol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí