Svet(y)

Svet(y)

Anotace: Neznášam ked mi niekdo hovorí:prestaň snívať a ži v realite! Alebo ked prečítam knihu a povedia: tento autor to myslel takto a bodka! To není pravda!

Svet(y)

Diktujú
Čo si máš myslieť
Diktujú
Života zmysel.

Kašlem na vás!
Vaše myšlienky..
V snahe ovládať
Naveky.

Zanecháte slová
Všetkým národom
Aby sa spomínalo vtom
Myšlienka jediná..

Kdo vraví
Že svetlo je svetlom?
Kdo vraví
Že žijeme len v temnom?

Kdo vraví
Že slová majú len 1 význam?
Kdo vraví
A k tomu sa rád priznám..
Že vám diktujú všetko.

Kdo vraví
Že šťastia niet?
Kdo vraví
Že ešte žije kvet?
Kdo vraví
Že je 1 svet?

Zamysli sa nad tým..
Najlepšie hneď!

Výtam vás vo výťahu..
Akúže máte váhu?
Držte sa pôjdeme hore
Dnes nemeškaju žiadne spoje

Láska
šťastie
Pokoj
nádej
Mimo času
Tohto miesta dej
Miesto kam všetci chcú ísť
A predsa tam živí
Nemôžu prísť

Zhasli svetlá ,spadli dole
Pitajù sa čo len to je?
Krik
Chlad
Náreky..
Tu ostanú stratený..
Naveky.

1 svet nestačí
Povie vám každý
Ale to ma štve,ked dnešní svet vám tlačí
Že len to čo vidíte JE!

Elfovia,trpaslici ľudia..
Niektorý však večne v realite blúdia
Kúzla ,čarodejnici, znamenia..
Kdo vie kde je koniec?
Čo všetko to znamená?

1 svet nestačí..
Hovorím vám teraz
Tak už konečne realitu PRERAZ!
nedaj sa ovládať ľuďmi,médiami
Koľko krát sme už ostali samy.

Neobmedzený priestor
Dimenzia tvoja
Tak už konečne oči otvor!
Alebo sa boja?

V strachu pred sebou samým..
Vnutrom temnym
Nepoznaným.
Autor WhiteRayne, 04.11.2013
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velký souhlas

06.11.2013 21:41:16 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí