Liečitelom

Liečitelom

Anotace: Odpoveď beštiarom.. Síce som zo začiatku odpovedať ani nechcel ale ked ste mi venovali ešte aj úvahu :)

Smejem sa
Nad vami, vaším spôsobom života
Škoda tej krvi
Čo v žilách vám bublotá

Divím sa
Ked v noci stojíte..s nami
A z rysa,dominantnej šelmy..
Vy si spravíte len veľmi poslušné..
Mačiatko.

Hnusí sa mi
Ako sa OPOVAŽUJETE!
Veriť
Že môžte podstatu..(nás)
Zmeniť.
A všetkých padlých
Vrátane seba
Dostať späť do toho lákaveho neba.

Že ich mýlite
Že vraj niesu samy
Že vraj môžu cítiť
A nebyť už viac taký..( chladný )

Lenže oni
Aspoň zozačiatku ešte vidia
Že v čiernom zahybe plášťa..
Cit,pochopenie,láska
SA TRESTÁ!

Ale vy povedať si nedáte
A svoju dušu celkom predáte
Za aký účel?
Sorry
Ten mi akosi ušiel

Hovoríte že ste silný,
Predpoklad to ale mylní
Bojíte sa samých seba
Čo ( úsmev ) verte mi
Vôbec netreba.

Ste len ľudia
Ktorý nikdy nepoznajú vášeň noci
Pretože ich vždy drží v moci
A príliš sa bojíte
Preto v nej
V podradnych existenciach
Stojíte.

Prosím!
Prestaňte im už spôsobovať bolesť!
Že ich zmeníte
Tá počesť
Aby mohli znovu letieť
A vašou láskou srdce si pretriet.

Myslíte si že žiarlime
Pekná predstava..myslíme
Možno by sme aj
Keby sme nepoznali
Náš raj.

Miesto kde raz budete aj vy
Môžu vás držať hoci aj oceľové laná
Raz sa však zavre brána
A my vám ešte šancu dáme
Pretože veľa vecí v čiernom máme.

A pokiaľ stále budete veriť
Že nás dokážete zmeniť
Musíte nás poraziť
Skôr než vás prídeme doraziť.

Viem že ho počujete
Hlas vo vašich ušiach
Hlas ktorý znie i v našich
Zvrátenych dušiach

Vážne vám to za to stojí?
Znášať posmech,bolesť ,utrpenie
Za prácu
Kde nedostanete ani poriadnu plácu.

Prečo nepustiť von tú silu?
A dopriať si rozkoš
Aspoň na chvíľu
Nechať si stekat krv po tele
A možno pochopíte.. celé

Že ste vlasne ako my
Len samy seba liečite
A pritom sa nechtiac mučite.
Autor WhiteRayne, 11.11.2013
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí