Lidé nosí...

Lidé nosí...

Lidi nosí tváře mrtvých lidí,
přišité neumělými stehy,
jen v noci, trochu se stydí,
za nezvyklé projevy něhy.

Lidi nosí střepy místo očí,
střepy zrcadel svých obětí,
když střípky slzami smočí,
pláčou upřímným dojetím.

Lidé nosí kůže dříve živých,
šaty z plátů pokožky,
když kůže ztvrdne, její lesk vymizí,
vyrábějí z nich rohožky.

Lidé nosí cizí srdce ve své hrudi,
v domnění, že budou lepší,
vzteky jsou pak celí rudí,
když zjistí, že smrt by byla lehčí.

Lidé nosí zuby chudých mrtvol,
pro ozdobu, jako korálky,
z úst starých lidí, malých dětí,
Petra či sladké Natálky.

Lidi na hlavách svých nosí vlasy,
čínských žen, slečen a holčiček,
omak a vůně - reálný vjem,
snad nemají i chloupky z jejich kundiček.

Lidé nosí hovna v mysli,
sračky ústy pouští ven,
ne stádo ovcí, ale krysy,
výmluvy na dědičný gen.
Autor Seegr, 20.11.2013
Přečteno 676x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteRayne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tlieskam že sa niekdo odvážil povedať pravdu!

23.11.2013 15:17:36 | WhiteRayne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí