(čierny) Deň

(čierny) Deň

Anotace: mojimi slovami: http://www.youtube.com/watch?v=xJOUzv7VpW8

Deň sa halý do čiernej
v nedostatku svetla
túžbe zakázanej

Tmavá noc
čo má v moci všetkých nás
královná zvrhlých krás.

Vstupuje neustále
ked ju nečakáš práve
Tak nestranná
starostlivá chladná chápavá..
Sama.

Je to tmavá noc
ktorá ti myslenie ovplivnuje
pravidelne do tmy všetko ponoruje
vytvára silu-let
vytvárá sluhov-tiene
ona je bránou do svetou utopie.

Bludiaci putnici
v krajinách večného ladu.
už sa trápia-nie od smadu
túžiac náisť východisko z večnej temnoty
opierajúc sa o posledné zvyšky dobroty.

žobrák.
na kostolných schodoch
už dlho tadialto nešiel žiadny dobrák

V svetle žobrák
hoci úbožiak
o pomoc neprosí
aj ked chodí bosý.

V tme však stava sa na nohy..
bez toho že by mu pomohli.
Nadýchol sa nočného vzduchu
ach ako dlho čakal na túto chvílu?

Tieňochodec
Nože mi ty povedz:
kam zmizli tvoje pocity s tváre
vtedy ked mali byť tam práve
ked stojíš v krvi rieke.

Niesi sám.
To ja dobre viem
preto ešte viac dvere primknem
človek sa predsa musí brániť
ked ho tí psychopati dojdu skántriť.

Slnko vyjde na oblohe..
Staré schody pri kostole
Miesto kde sedáva tak rád
Krutý masový vrah.

Teraz vidíte,neveriaci
možno nepochopíte..hoci
vidíte tú moc
ktorú má každá noc.
Autor WhiteRayne, 26.11.2013
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí