Ďábel noci

Ďábel noci

Anotace: O člověku,který se ne vždy choval tak,jak měl...

Když večer usínáš,
tají se ti dech.
Pořád se díváš,
v místa,kde je šedá zeď.

nevíš,kdo u ní je,
kdo si dýmku zapaluje.
Je to ďábel,de si pro tebe!
pudeš do pekla, né do nebe!

Ďábel noci,
stojí před tvým domem,
pán nevídané moci,
říka do ticha:do pekla pudem!

Ďábe,
nevidíš mu pod kápy.
Zatmí se ti před očima,
slzy stékají po tváři.

Nevíš,zda vousy má,
víš jen,že má široká ramena.
Do obličeje mu nevidíš,
máš strach,tak si rači rozvítíš.

Nepomáhá to,už přišla tvoje chvíle,
Zbal si kufry,neber si věci bíle.
V pekle je teplo,tma a nic víc,
chtěl si do nebe,co na to říct?!

žil si 35 let,krátký život na zemi,
teď,když umíráš,je pozdě říkat,že tě to mrzí!
už se to nezmění,
tobě nepomůže bůh,on tu jak vidíš není!

Přátelé s tebou šli,po celou tu dobu.
ďábel,pán noci se už vkrádá do domu.
umíráš,myslíš pouze na ní,
na dívku,co´s jí miloval,
teď už je to paní!

Krátí se ti dech,
klesá ti hlava,
měl´s to ale pech,
ďábel do by tu vpadá.

umíráš v bolestech,
bez lásky a sám,
přišel si pro tebe,
Ďábel,noci pán.

Snad abys zavřel krám,
a radči šel sním,
život je plnej ran,
zbydou po tobě fotky,vzpomínky a stín...
Autor volatilis®, 23.01.2007
Přečteno 574x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí