Temný Boj

Temný Boj

Anotace: Abstrakcia s trochou reflexie a sem tam i štipka epiky

Stojiš v čiernom svete
Na neznámej planéte..
Na planéte bez nádejí či snov
Planéte požehnanej tmou.

Prečo si tu,čo si spravil?
Snáď si sa v živote trápil..
Alebo si si užil..
A po tomto si v živote netúžil.

Lebo väčšinou to tak býva...
Masku šťastia ,láva obmýva
Ten kto sa prezentuje dobrý...
Vážne?
Lepšie sa pozri!

Dobra a zla boj večný...
Vtedy ked ohne vzplanú
Na tebe je,akú zvoliš stranu.

To čo si poznal: čas,gravitácia,
Zákony nemenné...
To všetko tu akosi nie je
A to čierne na oblohe to nie sú mraky..
Lež majestátne lietajúce draky.

Svet ktorý si poznal
V ktorom ťa nikto nepoznal
Tento svet nepoznal
Ale jeho každý poznal.

Ale nie tak,ako by chcel..
Jeden z nich
Lovcov pekiel.

Oni môžu za to
Že už nesvitne ráno
Stratila sa zeleň,
Mŕtvy každý jeleň.

Iba na ich strane
Je úroda-zelené pláne
Svet ktorý si chránia-
-zničiť
Nám ho bránia.

Na tejto temnej strane
Žijú tý bez nádeje
Naveky padlý
Tý ktorý žijú prázdny.

Ale i napriek porážke
Národ,zjednotiť sa dokáže
A zobrať i tým nádej
Ktorých budúcnosť má
aký-taký dej.

A v tej dimenzií medzi svetmi
Sa už vôbec nehrá s deťmi
Na tejto hranici
Padly už mnohí vojaci.

Topím sa v krvi,a stínam hlavy
Zdá sa,že ma to baví
Ale tak to vôbec nie je
Vieš
Každý musí niesť svoje prekliatie

Už neviem ani koľkých som zabil
Vôbec som sa kvôli tomu netrápil
Je to len moja cesta,
Na ktorej sú vypalené mestá.

Bolesti kolotoč
Teraz stránku otoč
Že neostanú bez ujmy ani tý
Ktorý nie sú pobitý.

A časom ťa to začne baviť
Ostatných,i seba trápiť
Pochopíš-záhuba istá
Z utrpenia už niet východiska.
Autor WhiteRayne, 01.02.2014
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí