Kdo, co.

Kdo, co.

Scházím z cesty, abych věděl kam vede.
Přeřvávám bouři, abych se zhluboka nadechl ticha, které z ní vzejde.
Vracím se do samoty, abych si připomněl, kdo jsem.

Uléhám pod svíci. Tam, kde bývá největší tma.

Snad, abych prozřel.
Autor Vombat Kšíry, 15.03.2014
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: jitoush, Jana B.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí