LEDOVÁ DÁMA

LEDOVÁ DÁMA

LEDOVÁ DÁMA

Ledová dáma tě vidí,
po tvém srdci prahne,
po tvém životě slídí,
klidně ti na něj sáhne.

Plouží se za tebou s kosou,
můžeš vidět její mrtvé oči,
můžeš ji vidět bosou,
až bude blízko, po tobě skočí.

Snaží se dotknout tvojí kůže,
temnou nocí tě sleduje,
na náhrobek položím ti rudé růže,
řekou Styx tvé tělo popluje.

Ledová dáma tě dožene znenadání,
už nemáš žádnou naději,
rakev pro tvou mrtvolu už scháním,
tvé sny se kamsi podějí.

Zaryla do tebe kostnaté hnáty,
upadáš do věčného spánku,
krví jsou potříštěné její šaty,
duše tvá odejde v raním vánku.

Jsi v moci ledové paní,
která má vždy co chce,
která si oběti noc co noc schání,
břečťan se hřbitovem pne.
Autor Glloxy, 25.01.2007
Přečteno 567x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, královna Mab, drahý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí