Podlehni

Podlehni

Na černém oblaku, ve vzdušném království.
Za obzor pohledem, oči mé krvácí.
Ze sna se probudím, na tebe narazím.
Vlasy tvé pohladím, přes provaz odrazím.
Chladnoucí podlaha, tvé tělo spaluje.
Ležící svázaná, provazem závoje.
Na prsou jehličky, v obrazy bodaje.
Maličké potůčky, krve pak kapaje.
Přes stehna bělonká, pásek jen kožený.
Mnohokrát za sebou, modřiny vyjeví.
Tělo tvé zmáčené, do rukou uchopím.
Na vratký stoleček, jehličky zabolí.
Odměnou do úst, ti kalhotky dopřeji.
Vlasy tvé zahřejí, voskové kapičky.
Ruce tvé poutané, jemně pohladím.
Nohy ti zmlácené, roztáhnu ke kraji.
Palci zadeček, dokořán roztáhnu.
Do hloubi tebe, celou tě provedu.
Autor marek_a_marek, 21.03.2014
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí