Můj Pane, prosím tě, nikdo ať nespatří.

Můj Pane, prosím tě, nikdo ať nespatří.

Noc v temno dospěla,
stíny ožívají.
V lodičkách procházím, neživým údolím a
šramot se ozval, jak rukou zamnutí.
Točím se dokola, nic však neuvidím.
Strach už ulpívá v mrtvých staveních.
Šat v černém sametu,
jak pochodeň zářících.

Po cestě ubíhám, hluboko vdechuji.
Na zádech cítím prázdné doteky.
Stíny jsou v pohybu,
okolo míhají,
kroky mé nikam nesměřují.

Paprsky odhalí mé tělo potají.
Pomalu doplují
k cíli
své
cesty bezcílné.
Autor marek_a_marek, 23.03.2014
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury, andílek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí