Zbavím tě života

Zbavím tě života

Zbavím tě života jediným tahem,
přetnu ti tepnu, budu dívat se a stát,
správná otázka, zda já jsem tvým vrahem,
kladná má odpověd nutí mě se smát.

Zbavím tě života jednoduchým řezem,
ovládám praktiky a hrátky s nožem,
nádherný okamžik, setkání s tvým řevem,
ve chvíli, kdy zatápím a chystám rožeň.

Zbavím tě života rozžhavenými řetězy,
připoutám - horké jsou, tak škvařím kůži,
vykoupení smrtí a nikoli penězi,
plním si odvěké a zvrhlé mé tužby.

Zbavím tě života v ledové řece,
rozsekávám ledy - chladná je hladina,
poslední okamžik, tak usměj se přece,
věčnou tvou domovinou, nechť je temná hlubina.

Zbavím tě života před zraky všech lidí,
konopná oprátka splní svůj účel,
dav kochá se tím vším, co tu teď vidí,
úsměvy nas tvářích, když krásně jsi skučel.

Zbavím tě života prastarým kouzlem voodoo,
zlomyslně bodám jehličky do tělíčka,
smyslné představy vštěpovat si budu,
jak bodám velké, ostré jehlice pod víčka.

Zbavím tě života lusknutím prstů,
nic víc a nic míň - za to mi nestojíš,
odešlu tě na dlouhou a dalekou cestu,
před pekelným soudem, doufám, neobstojíš.
Autor Seegr, 10.04.2014
Přečteno 675x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, LuciaH27, Aiury
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera....si myslí moje zvrhlé, choré ja.

23.04.2014 09:49:37 | LuciaH27

Ou, docela masakr... ;) ale něco do sebe to přeci jen má... :)

10.04.2014 16:39:09 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí