Hate You

Hate You

Zm*dám ti p*del a vypíchnu voči,
bude to jízda jak na kolotoči,
snažíš se zjistit, proč se kolem svět točí,
chloroform svůj účinek dokončil.

Vyrvu ti řasy a s nima vobočí,
večerní hostinu daj si roztoči,
radši bys teď pod rozjetej vlak skočil,
mě nezastavíš, ještě jsem neskončil.

Nastala tvoje osobní krize,
důvodem jsem já a ne televize,
čtu recepty na tebe v kuchařský knize,
pak v páře nad hrncem nechám tě zmizet.

Vyzkouším na tebe svý nejnovější triky,
na veřejnejch haj*lech volížeš všechny kliky,
už ne já, ale ty, zm*de, budeš mít tiky,
tak seznam se - tohle jsou moje zvyky.

Zaliju tě vápnem, před tím však strunu napnem,
elektrody na tvejch varlatech zapnem,
ptáš se mě, co používám za krém,
ho*na z tvý p*dele - pořádně se vomatlej.

Na všechno ti odpovídám - NE,
zdvořilosti pro dnešek vynecháme,
s mou cou*ou si to rozdáme,
koukám, jak ti páteř láme.

Zas po čase v pekle se potkáme,
neutíkej, vždyť se známe,
navěky budu tvým pánem,
zm*de, říkej mi Satane...
Autor Seegr, 15.04.2014
Přečteno 678x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Poetik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní věc, něco takového jsem tu na Literu hledal dlouho, děkuji za tebe, že jsem měl tu možnost spatřit tu i takové Dissovací texty :) to se mi moc líbí

09.02.2017 14:00:17 | Poetik

Libový ^^

19.01.2015 22:20:34 | Terez♥

Talent se hold nezapře ;)

23.04.2014 10:38:24 | LuciaH27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí