Tiché zapomnění

Tiché zapomnění

Anotace: Když není, usíná v klidném zapomnění.

Když krev vytéká z žíly,

já přemýšlím jen chvíli,

jestli je to vše,

jestli ti to stačí,

malá lhářko,

malý lháři.

 

Nevím,

kdy našla jsem tě žiletko,

má princezno,

klíčku do jiných světů,

odnes bolest pryč,

jako ptáci vítr v letu.

 

Jejich křídla,

hustá, velká, ochranná,

já bez nich,

cítím se tak strašně bezbranná,

zachraň mě,

spas mou bídnou existenci,

prolom latenci,

jsem pírko,

vzduch,

mlha,

zapomnění,

není.

Ona už není...

Autor Snílekxxx, 21.04.2014
Přečteno 512x
Tipy 7
Poslední tipující: WoQyX, kamínek, Aiury, Zrska, Jin&Jang, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No, vypadá to sice na sebevraždu, ale raději bych zavolal Sherlocka,
co kdyby náhodou...:-)

22.04.2014 08:04:22 | Robin Marnolli

Psycho, chci být Tvým zachráncem s křídly.

21.04.2014 23:36:08 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí