Přítel

Přítel

Tak do toho.
Otevři závoru
a řekni co znamená střežit tisíc plus jedno tajemství.
I to nejkrutější.
Vždyt ty to nikomu neřekneš.
Já ti věřím.
Chceš vědět něco na oplátku?
Někdy se té tíhy musím zbavit.
Pochop,střežím toho hodně.
A tím lidem vlastně pomůžu.
Mně je potom také líp.
Prostě vezmu nůž nebo třeba jen slova.
Ostrá,musí ublížit.
Jednou,dvakrát,dvacetšestkrát tu věc použiji..
Vždycky u sebe nějakou mám,víš?
A ten kdo mluví je mrtvý.
Jsem nositel tajemství.
Tvá kamarádka vrba.
Autor Kaori, 26.04.2014
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí