Smrtící lest

Smrtící lest

Anotace: Smrt potrestá káždého,kdo zapříčinil smrt druhých...

Za činy,které jsem nespáchal,
mi byl vysloven ortel smrti,
rozsudku jsem se obával,
pro mé srdce už tu není žití,

je mi zima,po těle mi jde mráz,
na rukou mám kovy,mám strach,že život mi budou brát,
do života se mi postavila,nepřekonatelná hráz,
necítím nohy,začínám se dosti třást,

jsem zoufalý,
křičím:"Život mi neberte,já chci žít,
vy svině prohnilý,
jsem nevinný,mám právo tu být"

v tu někdo zasouvá do zámku klíč,
několikrát se otočil v zámku klíč a slyším vrzání dveří,
rozklepaným hlasem křičím:"Běžte pryč"
nadešel můj čas,pár minut už mi jen běží,

kapky potu po mne stékají,
hlavu mou mi chtějí vzít,
na prochladlou zem tiše padají,
tak už bohužel musím jít

snad dál půjdu životem jiných,
abych potrestal jejich činy
Autor nikolas, 16.05.2014
Přečteno 440x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám tě na literu, tohle mě /tak jako tebe/ sice neuklidnilo, ale je dobrá do začátku, jen tak dál :)

16.05.2014 22:48:06 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí