Milovanému

Milovanému

Anotace: Napadlo mě jednoho večera.

Provolej jeho jméno,
třikrát,víckrát ne.
A přiveď ho zpátky i když už není mezi námi.

Veď ho cestou,
kterou sám netrefí.
K znovuzrození.

Budeš cítit to samé a líbat jenom mně.
Tvá láska bude bezedná a nekončící.
Do konce věků budeš můj.

Buď mé moře,budu tvá řeka.
Buď můj potok,budu tvůj pramen.

Slib a navrať se ze světa stínů.
Autor Kaori, 06.07.2014
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Víla, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí