Citlivá nenávist

Citlivá nenávist

Pocit tíhy,
pocit zla,
čtyři rýhy,
na těle
černýho skla.
Pocit zlosti,
touha ničit,
hraničí to s posedlostí
která nejde ochočit.

Na čele jizvu času
co podobá se masu
a po těle
husi kůže,
za nehty
trny z růže.

Nenávidět-to umíme všichni
Milovat-neumíš,tak zdechni.

To trápí nás,
že nejsme dokonalý,
zůstává v nás,
pocit,
že sme nesmrtelný.

Ale pokud nemilujem,
ležíme živý v hrobě,
to jen citlivá nenávist-
žít v týhle době.
Autor lukassnajdr, 29.09.2014
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí