StrastiPlnáCestaPoznáníSebe

StrastiPlnáCestaPoznáníSebe

Anotace: někdy duše cítí, že musí Té druhé říct do očí....

Zase se ptáš, co bude zítra, 

bílý stín a nebo černý mrak 

kdo dal právo vrahům brát

beze jmenná jména co civí,

jako pouhý němý svěděk

z prázdných a dlouhých hřbitovních vrat.

 

Zase se ptáš proč ta chuť oceli v ústech

pach krve se pojí s touhou

jako by odevzdání se a pokora nebyly dost

jako by plamen mizející z očí nestačil.

 

Dávám se, nechceš brát 

ptáš se a nechci odpovídat na věci Ti známé

nechci aby jsi věděla, že bolí i sen.

 

Jako bosý na rozpáleném písku, tančící v tichu

a Ty jako mandragora v nekonečných tónech hříchu

pojí nás dotek a rozděluje věčnost

prach

sen

už nechci jít dál, chci zůstat.

Autor jurij, 03.10.2014
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: WIRUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí