Za zády

Za zády

Za zády ti jenom dýchá
pocit strachu nepospíchá
pomoci ti utéct jen
Do tebe jen prstem šťouchá
smrt mladá na tebe kouká
Za zády ti úsměv vrací
tací jako ty jsou stále
co na tom, že máš na mále
leda srdce bije tvoje stále
nadále ten tep tvůj tepe
toto říkáš bídný světe
tepe světe bezcitný
avšak jsi rázem bledý
celý až k prstům té nohy
nohy smrti, co v okolí
tvé přítomnosti stojí hledí
usmívá se, stojí, sedí
hledí, kouká stále jen
co krev tvou bude
táhnout jen, k ní to táhne
chce ven z tebe
nezajímá ji teď nebe
do ní kouká, možná křičí
co když jenom z tebe mluví
jen tvá slabost
milování
Autor BleakCry, 04.10.2014
Přečteno 447x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí