PEKLO

PEKLO

V meditaci jsem
Děsivé stíny se míhají kolem
Proč přichází, když je nechci
Tunely astrálu vidím
Spletité a temné
Vyčistit nejdou, toulám se v nich
Cesty nenacházím, v pekle končí
Autor Perseus, 27.10.2014
Přečteno 555x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí