ROZLOUČENÍ

ROZLOUČENÍ

Beznaděj Ti zlomila vaz!
Poslední signály potápějící se lodi.
Vybíhám do ulic jak plamen doutnáku.
Když jde o vteřiny, není čas dýchat!
Ještě dvě patra!
Snad není pozdě.

Umlčené ticho jde mi vstříc.
Jsi uvězněná v krvavé pavučině.
V tunelech očí se vzdalují Tvé kroky.
Už nezaslechneš můj hlas v ozvěnách.
Tolik bych si přál,
abys jen spala.
Autor capART, 27.11.2014
Přečteno 358x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí