Sebevražedkyně

Sebevražedkyně

Anotace: První část budoucí sbírky

Noc je temná
Vítr řičí
Žena jemná
Tiše brečí

Měsíc plný
Svíčka plane
Nůž stinný
Smrt z něj vane

Havran černý
V dáli kráká
Nůž chladný
Ruka vratká

Kůže měkká
Řez hluboký
Život uniká
Z krve potoky

Žena leží
Tvář je bledá
Smrtka louží
Krve brouzdá

Postava duši
Něžně vede
Hromy buší
Duše do pekla jde
Autor Corvus, 25.12.2014
Přečteno 561x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jde duše do pekla
neb přímo do nebes

02.06.2015 05:02:50 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí