prví Padlý

prví Padlý

Lucifer pán sopky
výbuch ničí a spaľuje
tak ako srdce prvého padlého
dávaš mu dušu on tebe smrť

pohanská legenda praví
starým chrámom sa vrah vráti
dopustil si čiernemu anjelovi
padnúť a zničiť zem

tvoja chyba a nemilosrdnosť
archanjel z krídlami čiernymi
pekelný kráľ brány otvoril
na svet plameň a zhubu vypustil

tvoja chyba a výčitiek sa nezbavíš
nechal si čas plynúť
a kresťanov tvojich služobníkov zabíjať
krv v prach prach v zlo

premenený svet ľudsky
démonov plný
kriku a žiaľu zamorený
pod zem zahrabaný !

teraz čaká lucifer
na znovu zrodenie
napadne aj svet náš
tvojou vinou !
Autor Darken Salem Jesus, 31.12.2014
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí