Cadavre dans le coin. Je t´aime (CZ)

Cadavre dans le coin. Je t´aime (CZ)

Anotace: Le poème inspiré par le poète maudit - M. Baudelaire

Tak rozteklá, odporná
mrtvola v koutě
tak nechutná hnilobná
už svazujou tě

ty čubko
jak sem tě miloval
už dlouho pohřešujou tě
zatimco já dýkou obnažuji tě

už vezou tě v autě
do márnice s tebou
tvojí mámě do očíček slzičky tekou
no je to ona madam, byla, vaše dcera . roztomilá

tak přijď ke mě drahoušku
poslechni kde tenká je hranice
jak úžasná můžeš být
ty zsinalá strachy

už v márnici leží
tělo bez hnutí
červy co ve svalech ,masem tvým,
jsou velcí a zvěčnělí

pohleď jak tenká je hranice
jak krásná můžeš být
odporná, zelená
nechutně zemdlená

tak pojď se mnou lásko
kde tenká končí hranice
jak blízko je životu
a kde cesta je do márnice
Autor Monsieur Arsen, 26.01.2015
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na literu, v té básni je tolik vnitřní nerovnováhy, že ji ani nemůžu hodnotit..

26.01.2015 21:46:22 | ta.cupka.

Díky. Nedivím se, pokud jde o emoční rovnováhu mojí osoby tak se pravděpodobně brzo naprosto zhroutí. Pokud jde o stavbu básně jako takové, tak se nedivím dvojnásob, protože v téhle tvorbě nejsem úplně zběhlý a funguje to u mě spíš jako emoční ventil. Každopádně díky za komentář

26.01.2015 22:08:30 | Monsieur Arsen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí