A TAK

A TAK

Anotace: Když se Vám něco zdá a i po probuzení,cítíte,jako kdyby to byla skutečnost.

A tak kecám dál hovadiny
V sobě se skrývám a polykám strach
V odlescích pravdy popírám viny
A léta čekám snad na zázrak

A tak nevím jestli mám právo
Na zázrak čekat a takhle se ptát
Padala mlha a pak přišlo ráno
I když Tě neznám tak Tě mám rád

A tak víš cítím to chvění
Něco se mění
ten zku.venej cit
Zazvoní budik a po probuzení
Všechno je jinak ... hůř nebo líp
Autor jondys, 29.01.2015
Přečteno 704x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, mimoza, Křemen, Bufik, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí