Tma

Tma

A z te tmy se vynoril,
ten maly bily pedofil,
se SVYM penisem
v JEHO ruce,
a ja rychle musel -
musel jsem
moc rychle bezet
nebo
pomalu trpet
v jeho naruci,
rekl mi
hlavne at nekricim,
nebo to bude bolet,
a az me uvidis
na setmelem nabrezi
lezet
v kaluzi krve
kam telo ME nalezi...

tak budes vedet
ze uz je pozde,
ze uz te neslysim.
Autor Gymplak, 13.02.2015
Přečteno 558x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí