NETVOR V TEBE

NETVOR V TEBE

čierná truhla hrobom boha
šialená spevačka predvídas budúcnosť
stanú sa vlastnými vrahmi
kopu hroby detom edenu

uložená duša v horiacích lesoch
kričí volá plače hladá pomoc
nik už nie je vražda nastala
prava chvila zufať nad omylmi

odcovia psotavily stotodolu
pochovali pod nu kobilu
zviazaly a za živa pochovaly
zlým hobom obetovali

ubpoha nevinná duša
premárnená v ohni podsvetia
nik neodpušta nelutostné rozhodnutia
vezme život ukradne dušu
Autor Darken Salem Jesus, 16.02.2015
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí