SUKA

SUKA

tvoje oči čierne ako obsidián
vlasy biele ako mesačný svit
ktorí nádej sa stáva pre stratených
cestu odhalí a tvoja ruka ich vedie ďalej

pohan zakrýva svoju slabosť
nou si ty kráska belasá
krásny diabol
hľadám cestu tak ako ty pred tým
prečo mi tvoj svit neodhalí osud

moja prvá cesta a vzdialená vidina
pozvi ma k sebe rovno do pekla
alebo snad už dávno zamrzlo tak ako nebesá?
smrť mnou opovrhuje a čaká kým ma osobne zotne

nedovoľ jej aby moju krv popíjala spolu z desmi noci
počujem v diaľke zlovestných lovcov
ich hlad cítiť z ďaleka tak ako tvoje opovrhnutie služobníka
služobníka tvojej nesmiernej krásy anjel pekelný

odvraciam sa z tvojho tieňa
otváram oči aby som ťa lepšie videl
potrestám tvoju zradu zla beštia
vlkov si na mňa poslala..

Kráľovná satanova bud svetlom severským zatratená
budeš žadoniť o odpustenie ktoré nepríde
plačeš právom a ja sa ti smejem
Autor Darken Salem Jesus, 20.02.2015
Přečteno 419x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí