Toběskryto

Toběskryto

Pojď blíž,

můj anděli spásy (nebo spíš),

mé malé potěšení,

milovaný příteli.

 

Pohladím tvou tvář,

lehce se zasměji.

 

Hloupě mi věříš znova - zas

spoutám tě v temnotě.

Pro tebe zastaví se čas

vryju do hrudi své jméno

hluboko v tebe zatnu své drápy

krev z tebe kape skuhráš tu hlady

sic né po mě - je mi to jedno!

 

Už přestal jsi bojovat

už jsi jen troska!

Chci se ti smát!

.... spadla má maska

 

Tak zhasíná tvá nevinná zář

trpíš - a já se raduji.

 

 

 

 

 

Autor Adelheidis, 17.03.2015
Přečteno 495x
Tipy 5
Poslední tipující: VanessaInBloom, RyxiraAmyGinger, Smile-and-Fire, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepujdu ty mě sníš...

18.03.2015 01:38:31 | enigman

chi chi chi ;)

18.03.2015 19:06:27 | Adelheidis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí