Upír

Upír

Ulicí prochází tvář má bledou,
vražedně kouká na kolemjdoucí,
ti co ho spatří, od něj se ženou,
jen co mě zmerčí, na mě se obrací.

Když mě osloví, popadne mě strach,
oči má zarudlé, chůzi kulhavou,
z pusy mu táhne hnilobný pach,
začínám trpět stále větší obavou.

Chytne mě silou, donutí mě kleknout,
moje smysly se náhle otupí,
začne mě vysávat mou krční tepnou,
jsem to teď já, z koho je upír.
Autor Amoner, 13.05.2015
Přečteno 557x
Tipy 3
Poslední tipující: Pamína, Nikita44
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej, Amone! Ať se Ti tu daří a líbí!

14.05.2015 20:51:20 | Pamína

Díky :)

16.01.2016 15:42:06 | Amoner

Brrr ta je ale Bubákovská.....:-D ST

13.05.2015 17:07:50 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí